donderdag 12 april 2012

Op speciaal verzoek


Een vrouw op de beurs kocht een patroon van Joris met wol in de kleuren van deze Joris. Ze vroeg zich af of er een foto van deze Joris op de weblog stond, en ik beloofde hem erop te zetten.


Maar ja, zo'n beest kan natuurlijk geen moment rustig op zijn stoeltje blijven zitten ....


Het stoeltje kocht ik op de beurs bij mijn buurkraam.

woensdag 11 april 2012

De beurs in Houten


Zoals je in mijn vorige berichtje hebt kunnen lezen, was ik maandag op de poppen- en berenbeurs in Houten. Hierboven zie je onze stand. Heerlijk, in tegenstelling tot hoe jullie mij op de handwerkbeurs in een klein hoekje in een kraam zagen, had ik nu een hele stand tot mijn beschikking, waar ik patronen, maar ook wol heb verkocht.
Rechts op de kraam zie je al mijn voorbeelden, de wol voor deze voorbeelden had ik allemaal in de verkoop, links zie je een heel legertje BeraVera apen, dat zijn de apen die we vorig jaar in Bulgarije hebben laten breien. Aan de lijn hangen 2 postertjes, de aankondiging van het eerste prentenboek met de titel "Ik vind je lief".


Dit is de omslag van het boek, zoals je ziet, zal het aan het einde van de zomer uitkomen.  (Het boek met de Lijsjes waar jullie al foto's van hebben gezien moet nog helemaal gemaakt worden en zal dus ook nog wat langer op zich laten wachten.)


Deze dieren komen voor in het boek. Alle garens in de kleuren van de dieren in het boek zijn bij mij te koop.


Het was een leuke beurs, minder druk dan de handwerkbeurs, maar dat gaf Anna en mij de kans om op een rustige manier proef te draaien in een hele stand met patronen en wol.  In oktober en februari zal ik op de handwerkbeurzen in Rotterdam en Zwolle ook zelf een hele stand huren, om daar patronen, wol èn ... prentenboeken te verkopen.

(Ik ben komend weekend niet op de brei- en haakdagen en Nieuwegein, 2 weekenden achter elkaar ia me te veel.)