dinsdag 16 april 2013

Kleine rode beerWeten jullie Grote Rode Beer nog. Hier las je dat hij woont in Naarden om daar de meubeltjes van Minius te bewaken en aan de man te brengen.  Grote Rode Beer was wel een beetje eenzaam daar in Naarden, en daarom heeft hij nu gezelschap gekregen van Kleine Rode Beer.


Grote Rode Beer bewaakt de grote kasten van Minius en Kleine Rode beer woont in de nieuwe letterkasten, waarmee ik hierboven Zijmaakthet heb gemaakt. Zo als letters in een woord lijken ze niet zo groot,  maar deze kasten zijn elk 1 meter hoog.

Op de foto kun je natuurlijk niet goed zien hoe groot/klein de beren zijn.


Grote Rode Beer op de C.

 
Kleine Rode Beer in de C.
 
Ik denk dat ze zich wel vermaken daar in Naarden met z'n tweeën, met zo veel kasten, banken en letterkasten om lekker in te slapen.
 
 


zondag 14 april 2013

Vera in Rusland


Kijk,  hier ben ik nu zo trots op, en dat terwijl ik niets kan lezen van wat hier staat. Maar de beer die op deze blog-pagina staat is een echte Vera, en juist die onleesbare letters maken haar zo internationaal.

Al een tijdje worden op ravelry mijn patronen ook door breisters uit Rusland gekocht, en nu staat er eentje op een weblog, een Russische weblog.