zaterdag 7 april 2012

Poppen en Berenbeurs in Houten


We zijn er allemaal klaar voor, maandag (2e paasdag) gaan we met z'n allen op reis, naar Houten, naar de Poppen(huizen)- en Beren beurs.

Ik ben daar en verkoop natuurlijk patronen, maar voor het eerste ook wol. Al het garen dat ik heb gebruikt voor de beesten op deze foto heb ik te koop.

Meer informatie over de beurs vind je hier.

Klik hier om deze kortingbon te downloaden

woensdag 4 april 2012

Stoel perikelen


Dit is oma beer. Oma beer mag ook in het prentenboek. Oma beer kan heel goed breien, en dat zal ze in het boek dan ook doen, maar dan wil ze wel graag een lekkere stoel om in te zitten.

Ik heb eens met oma beer overlegd, wat voor stoel wil ze? Zullen we zo'n leuke moderne steigerhouten loungestoel doen, of toch liever een klassieke schommelstoel.


En loungestoel is snel in elkaar geknutseld. Oma beer gaat er eens in zitten. Best een lekkere stoel, maar hij is een beetje krap geworden, en ja, klassiek past misschien toch wel beter bij haar. Ze gaat de stoel nog eens van een afstandje bekijken.


Ze had niet gezien dat Jacobus al in de boom op de loer zat, zodra ze opstaat, springt Jacobus uit de boom en zit hij in de stoel. "Helemaal goed, precies voor mij!!", roept hij.  Hij is niet meer uit de stoel weg te slaan.
Nou ja, oma wil toch liever klassiek, ze heeft haar zinnen gezet op zo'n stoel:


Ik geloof dat ik maar naar de houtwinkel ga.