maandag 24 juni 2013

Rotjochies

Jullie hebben het vast allemaal gezien,  hier,  hoe trots ik ben op mijn nieuwe auto met knuffel stickers.  Groot was dan ook mijn schrik toen ik de stickers van mijn auto een paar dagen geleden zo aantrof:
Er zitten randen los, de kop van het aapje hing zelfs helemaal los, maar die heb ik weer vastgeduwd voor ik een foto heb gemaakt.
Ik baal verschrikkelijk, is de kwaliteit toch niet zo goed als ik had gedacht;  of heeft iemand hier opzettelijk aan de randjes zitten peuteren?
Ik doe twee dingen:
Ik bel naar het bedrijf waar de stickers zijn gemaakt: "Kom maar gelijk langs, het kan vast nog gemaakt".
En ik ga toch maar eens praten met de jochies die altijd bij mij op het plein spelen,  het werd al snel duidelijk, een van de jochies heeft de stickers losgepeuterd,  want: "Ik vond ze zo mooi".
Het is een Turks jochie, zijn ouders komen niet verder dan: "Ik niet begrijpen".
Ik ben boos.

Maar daarna word ik toch weer blij. Bij de letterconcurrent wordt alles weer keurig gerepareerd,  over de aapjes aan de achterkant van de auto komt een extra transparante folie om herhaling te voorkomen.  En dit alles kost NIETS.  Dat noem ik nog eens service.


Met de jochies op het plein heb ik uitgebreid gepraat, ik denk/hoop dat dat afdoende is. Ik heb de boosdoener en zijn vriendje gevraagd om goed op te letten en bij mij aan te bellen als er nog eens iemand aan de stickers peutert.