zondag 1 juni 2014

Patronen kopen tijdens de zomersluiting van Zijmaakthet


Het is zomer.  We gaan lekker uitrusten in het gras,  een beetje breien,  een beetje niks doen, en de voorraad weer op peil brengen voor een nieuw seizoen.  Het is een heel druk seizoen geweest voor Zijmaakthet,  heel erg leuk natuurlijk, maar iets te druk voor mij.  Tijdens de zomer gaan we nadenken hoe we alles een beetje kunnen stroomlijnen,  zodat we alle Zijmaakthet liefhebbers van dienst kunnen zijn,  zonder dat dat mij meer energie kost dan ik heb.

Nu kan ik me voorstellen dat je tijdens de zomer toch graag een patroon wilt kopen. Hier is een lijst te vinden met alle winkels die de patronen van Zijmaakthet verkopen. Zo kan er ook tijdens deze zomersluiting verder gebreid worden!

Wil je graag een patroon kopen als pdf,  om vanaf je ipad ofzo te breien,  of om zelf te printen, dan kan dat op de volgende manier:
Ga naar www.ravelry.com  (dit is een wereldwijde breigemeenschap,  een vrijwel onuitputtelijke en heel inspirerende bron van informatie voor breiers)
Schrijf je in bij ravery.
Ga naar personen --> Annita.
Daar vind je mijn online patronen winkeltje.
Om te betalen heb je een paypal rekening nodig. Die maak je als volgt:
Ga naar www.paypal.nl en open daar een rekening. Ik werk al jaren met een paypal rekening;  paypal is een betrouwbare en steeds algemenere manier om wereldwijd betalingen te doen. Paypal wordt ook in Nederland door steeds meer webwinkels als betaalmiddel geaccepteerd.

Wij wensen iedereen een mooie zomer,  met veel mooi weer,  veel breigenot,  en voldoende rust om het volgende seizoen te beginnen,  tot september,  Annita en Anna