woensdag 29 februari 2012

knuffels op de catwalk


Tijdens de hausmesse van Schoppel (zie vorig bericht ) was er ook een modeshow, waar kleding, gebreid van Schoppel-garens werd geshowd. Er was een heuse catwalk gemaakt in één van de ruimtes van de fabriek, waar mooie dames en ook een jongen van alles showden. Meneer Schoppel vond het een goed idee om ook de knuffels daar te laten zien, en zo verschenen Saar, Jacobus, Vera en Lijs op de catwalk.
En hier staat meneer Schoppel met de beren die ik voor het bedrijf heb gebreid, onder zijn arm met een klant te praten.zondag 26 februari 2012

nieuwe kleur


Dit weekend ben ik bij Schoppel geweest, de fabrikant van de bij velen van jullie bekende zauberballen. Schoppel hield dit weekend een "hausmesse", een bijeenkomst waar winkeliers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland waren uitgenodigd om elkaar in een feestelijke setting te ontmoeten, de nieuwe collectie te bekijken, en bestellingen te doen.
Ik was uitgenodigd om de show een beetje op te leuken met mijn sokkenbreimachine en de knuffels, waarvan vele van Schoppelwol gebreid zijn. En omdat ik daar was kan ik jullie nu, voordat deze in welke winkel dan ook te koop is, één van de nieuwe kleuren zauberball laten zien. Met dit garen heb ik het weekend op mijn sokkenbreimachine gebreid, zodat de bezoekers het vernuft van de machine konden bewonderen.
Ik heb een heel leuk weekend gehad, maar het was ook erg druk en dus vemoeiend. Daarom later mee over de Schoppel Hausmesse