dinsdag 29 april 2014

zomersluiting van de webwinkel

13 maart,  mijn vorige berichtje,  dat is wel erg lang geleden.
Het komt toch allemaal door jullie,  nou ja,  voor zover je klant in de webwinkel bent.  Het gaat goed met de webwinkel,  heel goed,  zo goed,  dat ik - als ik klaar ben met het beantwoorden van alle email en alle bestellingen heb verwerkt - wel weer lang genoeg achter de computer heb gezeten,  en dan komen die logjes er niet van.


Ik zit ondertussen natuurlijk niet stil,  er verschijnen steeds meer van deze poppen in mijn huis en het blijft leuk om steeds andere kleren voor ze te maken.


Wie,  in tijden van weinig logjes hier,  toch wil zien wat ik doe,  verwijs ik naar mijn facebook pagina.  Daar staat zeer regelmatig een foto van mijn nieuwste project.

Ik ben natuurlijk erg blij met de drukte in de webwinkel,  maar ik merk dat het ook druk genereert,  de mails moeten telkens weer beantwoord worden en de verzendingen moeten worden klaar gemaakt.  Ik heb daarom besloten dat ik de webwinkel van 1 juni tot 15 september dicht te doen.  Dat is natuurlijk lang,  maar ik heb er zin in een hele tijd geen verplichtingen te hebben.  Je hebt nog een maand de tijd om te bedenken wat je in de zomer uit mijn winkel zou willen breien.

Er zijn veel winkels in het hele land waar mijn patronen verkocht worden,  ik zal deze maand een lijst maken, zodat de patronen op deze manier wel beschikbaar zijn.

Ik ga deze zomer er lekker op uit in de natuur,  neem de rust en de ruimte om aan het nieuwe patroon te werken en te experimenteren met allerlei ideeën die in mijn hoofd zitten.