donderdag 16 mei 2013

Zijmaakthet!!


Moet je nou eens kijken, dit is mijn nieuwe (bedrijfs)auto.  Ik sta helemaal versteld dat mijn brei-activiteiten de aanschaf van zo'n autootje rechtvaardigen en mogelijk maken.

Wie had dat nu kunnen denken, toen ik een jaar of 6-7 geleden wat aarzelend begon met het verspreiden van breipatronen en me wel eens vertwijfeld afvroeg of dat nu wel kon: "knuffels breien, niet als cadeautje, niet voor een kind, maar alleen maar omdat ik dat zelf zo leuk vind."
Terugkijkend denk ik nu dat juist dat, het feit dat ik het zelf zo ontzettend leuk vind, de basis is van het succes van mijn bedrijfje.In februari ging ik naar de handwerkbeurs in Zwolle in mijn kleine autootje, ik had bakken met wol op de fietsendrager gemonteerd,  niet echt ideaal.


Toen ik daar een hele goede beurs draaide, was het besluit snel genomen: een klein bestelautootje maakt het leven van een beursganger wel een stuk gemakkelijker.  Begin maart bestelde ik mijn rode busje, maar ik moest er nog wel 2 maanden op wachten.

 
 In april was ik jarig en van mijn lieve kinderen kreeg ik deze schitterende bestickering, een veel te gek cadeau waar ik super blij mee ben, zeg nou zelf, dat maakt het toch helemaal af.


Al dit succes heeft wel een keerzijde, het is druk, en ik werk hard, harder dan mijn hoofd aankan, en daardoor ben ik nu moe, heel moe. Dat is ook de reden dat ik de laatste tijd weinig logjes heb geschreven, ik was allang blij als ik het noodzakelijke werk - bestellingen verwerken - had gedaan.
Ik heb  besloten dat ik de rest van de maand mei vakantie neem van Zijmaakthet, ik zal de rest van de maand dus geen bestellingen verwerken en geen vragen beantwoorden en geen logjes schrijven. Bestellingen die in deze maand worden gedaan zal ik begin juni verwerken,  maar ik zou het prettiger vinden als jullie wachten tot 1 juni met het plaatsen van bestellingen.

Ik hoop in juni weer met frisse energie verder te gaan.