zondag 19 februari 2012

De handwerkbeurs


Wat vond ik het leuk om jullie eens in levende lijve te zien, breiers van mijn knuffels en lezers van mijn weblog.Het was druk, zo nu en dan zelfs erg druk, heerlijk al die belangstelling voor mijn lieve knuffels.

6 opmerkingen:

hannah zei

Leuk om je gezien te hebben op de beurs. Je patronen zijn zo superleuk en mooi uitgeschreven. Deze keer nam ik geen patroon mee, teveel dingen om eerst af te maken maar ik ga zeker weten 'Vera' een keer breien hoor.

Anoniem zei

Ook ik vond het leuk je eens ontmoet te hebben! Hopelijk ga je nog heel nog heel lang door met het ontwerpen van knuffels en andere patronen.Heel kunstig om dat te kunnen, hoe begin je ooit aan zoiets? Binnenkort maak ik een Lijs.

groetjes Petra

Margje zei

Wat vind ik het jammer dat ik je stand gemist heb. Ik stond zelf vrijdag en zaterdag bij Knitted Knots in de stand en heb niet alles gezien. Je patronen vind ik geweldig en heel doordacht gemaakt. De beer heb ik 1 x gebreid van donkerbruin en wil hem nu gaan breien van hele mooie gekleurde wol. De andere beesten komen ook nog allemaal aan de beurt. Kom ook eens langs op mijn blog. www.hakelotje.blogspot.com .

lheurebleue zei

wat zit je daar leuk met je beestenkinderen!

Anoniem zei

O, wat baal ik.Ik heb je niet bewust gezien op de beurs, terwijl ik dat van te voren vast van plan was. Ik ben ongetwijfeld langs gelopen. Ik ben een bewonderaar en had graag jou en je knuffels en het echt ontmoet. Hartelijke groeten, Beerta.

Anoniem zei

Ik heb je knuffels gezien en geaaid. Jacobus staat hier op het lijstje om gemaakt te worden, hij is zo leuk.