zondag 26 februari 2012

nieuwe kleur


Dit weekend ben ik bij Schoppel geweest, de fabrikant van de bij velen van jullie bekende zauberballen. Schoppel hield dit weekend een "hausmesse", een bijeenkomst waar winkeliers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland waren uitgenodigd om elkaar in een feestelijke setting te ontmoeten, de nieuwe collectie te bekijken, en bestellingen te doen.
Ik was uitgenodigd om de show een beetje op te leuken met mijn sokkenbreimachine en de knuffels, waarvan vele van Schoppelwol gebreid zijn. En omdat ik daar was kan ik jullie nu, voordat deze in welke winkel dan ook te koop is, één van de nieuwe kleuren zauberball laten zien. Met dit garen heb ik het weekend op mijn sokkenbreimachine gebreid, zodat de bezoekers het vernuft van de machine konden bewonderen.
Ik heb een heel leuk weekend gehad, maar het was ook erg druk en dus vemoeiend. Daarom later mee over de Schoppel Hausmesse

5 opmerkingen:

froukje zei

Oh wat een mooie kleuren! Bedankt voor de pre-view!

lheurebleue zei

ik kan mij voorstellen dat je masjientje veel bekijks had. ben al benieuwd naar het vervolg van je verhaal!

Wieke van Keulen zei

Wat een prachtige kleuren, Annita en wat leuk dat je bij de fabrikant bent geweest. Had ik je al bedankt voor de patronen die ik per post heb gekregen. Ik ben normaal wel attent, maar ik weet het gewoon niet meer. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Anoniem zei

Mooi garen. Wat geweldig dat je bij de fabrikant bent geweest.

Petra zei

Geweldig mooie kleuren!

Groetjes Petra