zondag 27 mei 2012

snoepkleurtjes


Snoepkleurtjes zijn het toch? Het is een heerlijk zacht katoen/viscose/polyacryl mengsel. Meestal brei ik met wol, maar ik wil ook graag voorbeelden hebben voor mensen die wol niet prettig of niet praktisch vinden.

Op de komende handwerkbeurzen - oktober in Rotterdam en februari in Zwolle -  heb ik zelf een stand waar ik patronen,  garens en prentenboeken zal verkopen. Ik wil een mooie selectie uit het Schoppel assortoment kiezen en ik wil van elk soort garen ook inspirerenden voorbeelden hebben, voor elk wat wils.


Gelukkig heb ik nog de tijd om te kiezen en voorbeelden te breien. En jullie kunnen zien wat ik zoal in de aanbieding zal hebben.


Het garen dat ik hier heb gebruikt is Schoppel Osiris


Wil je misschien nu al wat bolletjes kopen? Dat kan, ik heb een doos vol hier naast me staan in de kleuren die ik hier heb gebruikt (en nog een paar). De multicolor bolletjes kosten € 3,95, en de effen bollejes zijn € 3,50.  Er zit 50 gram en 170 meter op een bolletje.

Alle dieren gaan uit één bolletje van de hoofdkleur.  Joris past in de broek van Jacobus.

7 opmerkingen:

Floortje zei

Ze zien er heel zomers uit! Hoeveel bolletjes gebruik je voor een Joris te breien?

Betsy zei

Het blijven zulke vrolijke dieren! Ze doen het ook goed in deze kleuren. Vooral Karel vind ik zeer geslaagd.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Miss Creatuurtje zei

Hele leuke knuffels! Ik was dit jaar voor de eerste keer op de hobbybeurs in Zwolle en ga volgend jaar zeker weer terug, misschien zie ik je daar dan wel!

lheurebleue zei

geen zomerstop voor jou! je bedrijf draait op volle toeren ...

toedeloez zei

Mooi zijn ze hoor!!!!
Ik zou graag wat van dat groen-gele garen bestellen,waar en hoe kan ik dat doen?
Leug blog ook!!!
Groetjes

Anoniem zei

Jacobus blijft mijn favoriet, mooi garen trouwens.

Ellie zei

Dit is voor het eerst dat ik hier kom. Mijn kleinkinderen zijn helaas te groot voor zulke knuffels maar ik zou ze zó voor mezelf kopen. Wat zijn deze mooi!
Groetjes,