zaterdag 30 juni 2012

Vera

Vera zit wat dromerig te genieten van het ochtendzonnetje,
langs een gracht in Delft.

Nog even rust, even zitten, want zo meteen moet ook zij op reis, op de fiets. Kijk een aap vindt zo'n fietstocht reuze leuk en spannend, maar Vera, zij blijft liever nog lekker even zitten.Vera gaat naar Nieuwpoort, naar de Schapenkop.  Dat is zo'n winkel, een begrip in breiminnend Nederland. Ik ben er dan ook trots op dat ik deze winkel kan toevoegen aan de verkooppunten van mijn patronen.  Als je in de buurt bent, dan moet je er nodig eens heen gaan, als het niet voor de patronen is, dan toch in ieder geval voor de prachtige garens en quiltstoffen.


Vera kijkt terug op een enerverende dag, maar nu ligt ze vast lekker te slapen in een bedje van zachte bolletjes wol in de winkel in Nieuwpoort.

4 opmerkingen:

Anja zei

Agos wat lief !!!!

Tijm zei

Ik hoop dat Vera de reis een beetje leuk vond. De plek waar ze mag gaan wonen zal haar vast en zeker bevallen!! Ga jij nu een keer per jaar al je breikinderen bezoeken?? Want dat is nu al een groot rondje Nederland!!

Petra zei

Vera ziet er echt uit als een lieve, zachte knuffelbeer en al is ze lang niet zo stoer als Jacobus, ze heeft het toch maar mooi gedaan.


Groetjes Petra

Anoniem zei

oww wat een lieffie zeg
lieve groet jenneke
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/