woensdag 20 februari 2013

Druk, heel druk


Het was druk op de handwerkbeurs, heel druk. Anna en ik hebben keihard gewerkt en heel veel verkocht.

Ik ben nog steeds aan het uitpuffen


Daarom vandaag alleen wat foto'sMet veel dank aan Nettie, die deze foto's heeft gemaakt. (Nettie wil heel graag hartjes bij haar projecten op ravelry)

Voor de mensen die daarop wachten:  Het patroon van Kikker is te koop, Kikker kost € 5,50.
Op de patronenpagina lees je hoe je een patroon kunt kopen.

Morgen of overmorgen zal ik een mooi bericht over Kikker maken.

13 opmerkingen:

Tineke Bolleboom zei

Fijn dat je zo goed gedraaid hebt op de beurs, leuk in deze tijd!
Ik ben benieuwd naar kikker
Tineke
bollies53.blogspot.com

Martine zei

Was vanmiddag in Gent in een stoffen en wolwinkel en zag al je creaties op de toonbank staan.
Leuk hoor.

Miss Creatuurtje zei

Ik heb het gezien :-) Gelukkig ben ik door de mensenmassa geraakt om wat leuke wol te kopen voor Jacobus :-) Het was een succes, héél erg fijn voor jullie!

Irene zei

Het was erg leuk om te zien, hoe druk het was bij de stand - met drie man hard aan het werk! Het zag er ook zo leuk uit met overal dieren aan de wand. Veel succes verder!

Tijm zei

Geweldig om te zien hoe jouw werk in de smaak valt bij de mensen!!! Echt, het was steeds zo druk bij je kraam, dat er in de gang steeds een soort opstopping was. Alleen maar een zeer goed teken!!!
Nog hartelijk dank voor het geweldige kikkerpatroon en voor de mini's!

x x x

Knutselpret zei

Ja ik was ook vroeg op de beurs maar moest toch ook even wachten voor ik er bij kon en het patroon van kikker kon bemachtigen , nu eerst nog wat viltjes en dan breien .
Groetjes Albèrtje

jacq zei

Vond het leuk om je in het echie te ontmoeten, en je dochter wat is dat een ontzettende leuke meid, inmiddels druk aan het breien met de wolletjes die ik bij je gekocht heb voor Vera alias beertje P, ene dan is kikker aan de beurt.

blauwruitje zei

Wat leuk voor je dat het zo goed ging op de beurs. Ben benieuwd naar je verslag.

MariekeStAALSMID zei

Een mooie impressie!

Rita Janssen zei

Leuk dat er zoveel volk was en belangstelling voor jullie stand. Maar je hebt dan ook van die schattige beestjes daar overal zitten :) Heel benieuwd naar de foto's van Kikker.
Groetjes, rita.

CreAlyt zei

Ja, wat was het druk bij jouw kraampje. Maar ik heb gewacht tot ik je even de hand kon drukken. Toen had ik al het moois op je kraam al kunnen bewonderen. Fijn voor jullie dat je zo goed verkocht hebt. Een betere waardering voor alles wat je maakt kun je niet krijgen, toch?
Groetjes, Alyt

Lucia zei

Ik ben blij met het patroon van Kikker. Eerst een wolletje spinnen en dan lekker breien. Ik verheug me er nu al op. Jacobus heeft al een plekje voor hem gereserveerd ;)

Merel zei

Wat een ontzettend mooie stand hadden jullie. En nu lekker uitrusten en de balans opmaken. Ik zie allemaal Jacobussen. Geweldig. Een hoop hebben vast nieuwe ouders gekregen. Ik ben nu bezig met Jacobus en dat maakt me weer even blij na die nare brand die we dit weekend hadden.