zaterdag 14 september 2013

Zomeraapjes


Regelmatig krijg ik een mailtje van één of andere wolwinkel in Nederland met de vraag of mijn patronen in de winkel verkocht mogen worden. Natuurlijk mag dat altijd, graag zelfs.  Als een winkel een minimaal aantal patronen van mij afneemt, dan brei ik een voorbeeld voor in de winkel van garen uit de winkel. Op deze manier krijg ik regelmatig bolletjes wol met de post, met de vraag er een knuffel van te breien.  Zo zijn er deze zomer hier een aantal aapjes geboren en op reis gegaan naar een winkel in het land. Het aapje op de foto hierboven is te vinden bij Filarte in de kloosterwandstraat in Roermond.


En deze aap is naar Zuidlaren verhuisd, naar 't Ryahuis aan de telefoonstraat.


Tot slot hebben we deze aap,  een hele grote. Hij woont in Winterswijk bij het knutselmaatje aan de de Meddosestraat.

Bij deze winkels kun je dus ook terecht voor de patronen van Zijmaakthet.

4 opmerkingen:

Knutselpret zei

ah wat lief zijn ze weer en zo verschillend van kleur !!

Paulijn zei

Ik wil je gewoon even zeggen dat ik geniet van het breien aan de hand van jouw patronen. Ik ben Joris bezig, het is zo duidelijk beschreven!
De aapjes vlogen ook al zo van de pennen!
Dankjewel!

tine zei

Ze zijn heel verschillend, maar alle drie zo lief.... Ik heb na vele pogingen eindelijk een Jacobus gebreid, het is me dan toch gelukt :)... Nu nog even opvullen en dan mag hij mijn kleinzoon gezelschap gaan houden. Nu ga ik vol vertrouwen aan Karel en Suus beginnen...

Rita Janssen zei

3 net iets andere aapjes, maar stuk voor stuk even knap en lief! Als ik wat door het poppenbreien heen ben, ga ik aan jouw collectie zeker beginnen, nadat ik de patroontjes bij je heb besteld natuurlijk! Ze zijn allemaal even schattig :)
Grtjes, rita.