zondag 19 januari 2014

Beurzen enzo

 
Dit is Lijs die net doet of ze een schaapje is.

Over ruim 3 weken is de handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle.  Ik heb daar een stand en dus kan iedereen daar de knuffels in levende lijve komen bewonderen,  en om inspiratie op te doen voor knuffels om zelf te gaan breien.  Ik ben al aan het nadenken over wat er allemaal gedaan moet worden. 


Ik leg de laatste hand aan het patroon van poes en hond,  komende week moet het naar de drukker,  zodat het op tijd klaar is en op de eerste beursdag voor het eerst in de verkoop kan gaan.
Daarnaast zorg ik ervoor dat alle voorraden garens op pijl zijn,  best lastig,  het is moeilijk om te voorspellen welke garens er op de komende beurs favoriet zullen zijn.
 
 
Zijmaakhet is sinds januari 2011 een bedrijf,  de knuffels en ik gaan dus het 4e jaar in.  Sinds het begin zijn we enorm gegroeid,  zo zeer dat het mij zo nu en dan wat veel wordt.
 
Ik heb daarom besloten dat we dit jaar alleen naar de handwerkbeurzen gaan,  in februari in Zwolle,  en in oktober in Rijswijk; alle andere beurzen en markten slaan we over,  ik ben dus niet op de breidagen in maart in Amersfoort.
 

 

Ik verheug me erop om het na de beurs in Zwolle wat rustiger te hebben, zodat ik,  net als het beertje hierboven, de tijd zal hebben om te genieten van het lentezonnetje.
En, om te werken aan een nieuw ontwerp,  dat al heel wat plaats inneemt in mijn hoofd.

8 opmerkingen:

Madame Mouton zei

Ik denk dat Lijs, die doet of ze een schaapje is een grote hit wordt op de handwerkbeurzen. Ze is super schattig.

Floor zei

Het is weer een schatje die Lijs, maar ik weet nu wel hoe het komt dat jij zo snel alles kan breien!
Je doet het niet alleen!
Gewoon meer Lijsjes maken die kunnen breien, dan heb je weer alle tijd.
Tot dan, lekker rustig aan doen hoor, en hopelijk "straks" lekker in het lente zonnetje.

Marbada zei

Welke wolletjes een hit worden??? Meestal dat bolletje waar je creaties mee zijn gebreid.......
Ik blijf ze ook zo leuk vinden en wie weet misschien kom ik ook wel vanuit Zeeland naar Zwolle rijden.
Succes met het plannen, ontwerpen en organiseren.

Marguerite zei

Je hebt het nu helemaal druk. De schaapjes moeten zelf ook leren breien. Maar wauw wat doet ze dat mooi en regelmatig. En op het beertje ben ik verliefd.
Groetjes Marguerite

MariekeStAALSMID zei

Je knuffels zijn met liefde gemaakt, dat straalt van ze af. Geen wonder dat ze gretig aftrek vinden. Neem maar lekker de rust om je over te geven aan al dat andere moois dat binnen in jou al vorm heeft gekregen. Ik heb weer genoten van het patroon van Victoria, de teckel met de mooiste billen van de wereld ;)

riki gremmen zei

Schattig dat schaapje

Anoniem zei

het schaapje heeft gelijk mijn hart gestolen, en om mijn collectie op peil te houden kom ik ook voor de patronen van poes en hond. Succes met de voorbereidingen voor de beurs.
groetjes, marijke

Teresita zei

Muy bonitos!!