vrijdag 9 maart 2012

Tekenen met katoenverf en de naaimachine


Tekenen met de naaimachine, dat doet zij, Marrie-Jette, en zij heeft deze tas voor mij gemaakt, ik vind het werkelijk een kunststuk. Je moet beslist eens op haar site gaan kijken. Daar kun je zien hoe ze deze tas en nog vele andere kunstwerken heeft gemaakt.


Deze tas is een kant van een ruil. Ik ben voor Marrie Jette een Vera aan het maken, maar ik ben nog niet ver als zij. Ik ga de beer van zelfgesponnen wol breien, en ik ben nog aan het spinnen.


Helemaal in stijl gesigneerd!!


Ik heb gisteren de hele dag op de post gewacht, ik had nog geen foto gezien en wist dat de tas in aan tocht was. De tas is mooier dan ik had durven dromen, ik ga maar gauw verder spinnen.  Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.


10 opmerkingen:

Anna zei

Wauw hij is echt super mooi! Ik kom hem snel een keer bewonderen

Anoniem zei

Een prachtige tas! :)

Betsy zei

Schitterend! Dat is nog eens een leuke ruil! Een Vera van zelfgesponnen wol is natuurlijk ook prachtig.
Volgens mij maken de meeste handwerksters werkstukken voor anderen en ik moet zeggen dat ik dat ook het leukst vind om te doen :)

Dank je wel voor je reactie op mijn blog.
Fijn weekend en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Rebecca zei

Whooo! Die is echt super gaaf. Wat ontzettend knap. Inderdaad gewoon kunst! Ik kan me je blijdschap goed voorstellen. Zo'n mooie tas, wie heeft dat nou? Jij dus! Je boft maar.

marloes zei

nou die tas is een goede ruil prachtig gr marloeskreatief

Martine zei

Prachtig!

lheurebleue zei

mooi! ik ga snel kijken!

Greetje zei

Wat istie mooi! Plaatje en zulke mooie kleuren.

Marrie-jette zei

Ik zit hier thuis dus helemaal te glimmen van trots!Dank voor alle lof...De tas is geverft met procionverf,de beste stofverf die er is.Er zitten bijna 100 stukjes stof in,allemaal verschillend van kleur.Er is geen vast patroon ofzo ik doe gewoon wat er in me op komt.Ik vond het bijna jammer dat Anitta de tas mooi vond want ik had hem zelf wel willen houden...
Groet Marrie-Jette.

marijna zei

Wat prachtig die tas! Echt een kunstwerk. Kan me goed voorstellen dat je hier erg blij mee bent.