maandag 4 maart 2013

Zo'n dag

 
Vandaag was hij er , die dag waar ik al een tijdje op wacht, die dag waarop je voor het eerst in het jaar met een kopje thee naar buiten kunt en lekker in het zonnetje zitten breien.
 


 Deze foto is genomen in 2007, maar vandaag heb ik precies net zo zitten breien op het bankje voor mijn huis.  Voor mij is de eerste dag naar buiten een hele speciale, een dag waar ik uitbundig van geniet, hoewel je dat er misschien niet aan afziet.
Nu kan ik weer vooruit kijken, de sneeuwklokjes en de krokussen bloeien en er kruipt van alles uit de grond, ik vind de wereld zo veel vrolijker als er blaadjes aan de bomen zitten, en ook dat gaat over een poosje gebeuren.

2007, ik zat daar een trui te breien, ik breide toen truien en sokken, Jacobus was nog niet geboren, en Lodewijk (Lodewijk is een muisje, een voorganger van Suusje) bestond alleen in een oud schriftje dat ik in 1999 had gemaakt.
Wat kan er toch veel gebeuren in een paar jaar.

10 opmerkingen:

Minimoek zei

Heerlijk, hoor het zonnetje doet een mens zo'n goed!!

Tijm zei

En wat ben ik blij dat je naast truien en sokken breien toen toch de kant van knuffels opgegaan bent!!
In een paar jaar tijd heb je een heel knuffelbrei imperium opgebouwd en heb je heeeeel veeeel fans!!!
Kanjer!!!

Marguerite zei

Hoop dat we vandaag weer zo'n dagje krijgen. Gisteren heel even een kwartiertje genoten op het bankje in de tuin. Heerlijk opwarmen door de zon. Zien dat de bollen de grond uitvliegen. Ohhh nog even en we zitten weer tussen de bloemen. Kan niet wachten. Eerst vandaag maar weer proberen op het bankje te genieten.
Groetjes Marguerite

Miss Creatuurtje zei

Zaaalig! Ook de evolutie in die paar jaar :-)

Atelier Nanaya zei

Heerlijk was het gisteren inderdaad. Ik heb ook heerlijk in de zon zitten knutselen.

MariekeStAALSMID zei

Zeker fijn dit mooie weer. En dubbel fijn dat jij- een paar jaar na de foto- zoveel mooie breipatronen hebt gedeeld. Ik geniet momenteel van het breien van Vera en ik krijg zeer leuke reacties op mijn Jacobus die kort geleden tot leven is gewekt. Dank Annita, tot zover en ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen de komende jaren!

Anje zei

Oh Annita, ik heb ook zo heerlijk van het zonnetje kunnen genieten en raad eens..... in het eerste lentezonnetje is hier een schattig Kareltje geboren.
Dank je wel voor dit geweldige patroontje, het was één en al genieten.
Zonnige groetjes van huis tot huis, Anje.

marion zei

wat een link...jaren terug op de eerste stitch and bitch dag maakte ik kennis met Lodewijk.en nu blijk jij de ontwerpster. Is het patroon nog te koop?

Rita Janssen zei

Heerlijk genieten, zo in de zon buiten handwerken. Gelukkig ben je overgestapt naar knuffels breien, anders moesten we al die leukerds missen die je nu voor ons maakt :)
Groetjes, rita.

MarianneP zei

Lodewijk is hier nog steeds een groot succes! Alle volgende knuffels trouwens ook. Hier nog niet buiten gezeten, met het mooie weer was ik ziek van verkoudheid, maar ik reken op een herkansing. En de eerste velden met aconietjes zijn al geel in de polder.
Groetjes