donderdag 4 april 2013

Cursus in Deventer


Ik ga een cursus of, zo je wilt, een driedelige workshop geven in Deventer bij de nieuwe wolwinkel dol op wol.  De cursus is op donderdag 11, 18 en 25 April 2013 van 19.00 tot 21.00 uur.
We gaan een Kikker breien.

Tijdens deze cursus komt er van alles aan de orde, afhankelijk van de vragen en wensen van de cursisten. Voor hen die dat nodig hebben leg ik de basisvaardigheden uit, maar tijdens zo'n cursus heb ik ook de mogelijkheid om allerlei tips en tricks uit te leggen die hun weg naar de  patronen niet vinden, gewoon omdat dat te ver gaat en voor velen alleen maar verwarrend zou zijn.

Op de eerste avond maken we het begin en proberen we zo ver te komen dat iedereen zelfstandig verder kan werken.  De 2e avond is voor vragen en verdere uitleg en op de 3e avond gaan we de kikker vullen. Met name over het vullen van een knuffel is heel vee te zeggen, je kunt er bij wijze van spreken de knuffel mee maken of breken.

Er is nog 1 plekje vrij in de cursus. Als je mee wilt doen, wees er dan snel bij, en geef je op bij Dol op Wol


8 opmerkingen:

Marguerite zei

jammer dat het niet bij mij in de buurt is.
Marguerite

Anoniem zei

The village he is in is quite little and there is, and most users will naturally
reach above to manipulate the capacitive buttons, anyway.

But for some couples, the discovery that a husband is secretly taking farmacia on line can
develop an unusual color tinge to their vision.

My web-site: see Here now

Jacomijn zei

Helaas niet bij mij in de buurt, anders had ik direct gebeld !!!

Anoniem zei

Hoi,

Mijn eerste kikker is klaar! Ik had twee bollen mooi groen gekocht en zelfs van de eerste bol nog wat over, hij krijgt dus nog een vriendje!
En meteen weer een nieuwe manier van meerderen geleerd, bedankt.
groetjes, Marijke

MariekeStAALSMID zei

Wat ontzettend leuk, deze workshop!

Rita Janssen zei

Waarom zijn al die gezellige leuke workshops en winkels altijd in Nederland en niet hier in België? Wij missen dat hier enorm en zijn keijaloers op jullie, wou dat ik daar woonde :) dan kon ik komen....
Groetjes, rita.
Je kikkers zijn prachtig!

yokala yolanda casal zei

Muy bonito, besos

blauwruitje zei

Waarom nou weer in Deventer? Dat is zover weg voor mij. Volgens mij kan ik het wel op eigen kracht maar ik vind het vaak ook zo gezellig om samen met anderen te breien en haken. Ik heb ook erg moeten lachen om je avontuur in Winterswijk. Mensen willen toch graag laten zien wat ze gemaakt hebben. In "mijn" wolwinkel komen mensen regelmatig iets laten zien (die verkopen jou patronen overigens al). En dat vinden ze leuk. Veel succes nog op de beurs! Groetjes Sandra